generace eucerin

Generace Eucerin
Zkušenosti, které předáváme dál

Vztah mezi matkou a dcerou je zpravidla jeden z nejsilnějších, protože již od narození pro nás maminka reprezentuje lásku, pocit bezpečí a často také vzor, kterému se chceme podobat. Mnohé z nás si jistě pamatují okamžik, kdy jsme si potají nanášely její rtěnku a zkoušely si dospělácké lodičky. I krém, který maminka každý den používala, si pamatujeme do dospělosti, možná i to, jak voněl. A bezmezně mu věříme, stejně tak jako své mamince, která nás naučila různé životní vychytávky a co je pro nás nejlepší“. Proto k ní často stále chodíme pro rady, které ona zase získala od své maminky. Rady, které se přenáší z generace na generaci

Oslavujeme právě tento vztah mezi matkou a dcerou, protože víme, jak je důležitý. Víme, že maminka pro nás chce zpravidla vždy jen to nejlepší a proto věříme, že právě zkušenosti s kosmetickými produkty se mohou předávat stále dál. Že právě naše maminky nás naučí milovat sebe i svou pokožku, pro kterou i my budeme chtít to nejlepší.

 

Generace napříč časem a spolu proti času

matka s dcerou

 

Nové a nové generace znamenají jistý tok času, tento čas se projevuje i na naší pleti a v každém věku potřebuje naše pleť něco jiného. Přestože všechny známky stárnutí zcela neodstraníme nikdy, můžeme udělat mnoho pro to, aby se vždy naše pleť cítila co nejlépe a spolu s tím i my samotné.

Eucerin Anti-Age řady Hyaluron-Filler myslí na každou generaci a dopřejí pleti vše, co zrovna potřebuje a budou vás hýčkat v každé etapě života. Jednotlivé Hyaluron-Filler řady obsahují denní a noční krémy pro různé typy pleti, séra i oční krémy, které pomáhají se všemi známkami stárnutí pleti.

 

 

Eucerin Hyaluron-Filler

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT

Anti-age péče pro účinné vyplnění vrásek

Stříbrná řada Hyaluron-Filler + 3x EFFECT je určená právě pro dcery, které na sobě pozorují první známky stárnutí, jako jsou jemné linky a vrásky. Jedinečná kombinace účinných látek v této řadě obsahuje vysoko- a nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, glycin saponin a enoxolon, díky kterým pomáhá vyplňovat vrásky a hydratovat pleť, stimulovat tvorbu vlastní kyseliny hyaluronové a také ji v pleti zachovávat, protože zpomaluje její degradaci.

 

ZJISTIT VÍCE

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Proti stárnutí pleti - pro pevnější, svěží a zářivou pleť

Zlatá řada Hyaluron-Filler + Elasticity byla speciálně vyvinuta pro maminky se zralou pletí, která již potřebuje intenzivnější péči. Struktura pleti se s přibývajícím věkem samozřejmě mění, jemné linky a vrásky se postupně prohlubují a pleť postupně ztrácí také svoji pevnost, zářivost a pružnost. Kombinace vysoko- a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové viditelně vyplňuje hluboké vrásky, arctiin urychluje obnovu kolagenu v kožních buňkách a antioxidant silymarin chrání před rozpadem kolagenových a elastinových vláken a zlepšuje prokrvení pleti. 

 

ZJISTIT VÍCE

Katka Podrazká

Katka Podrazká je influencerka, která je nyní dvojnásobnou maminkou na plný úvazek. Se značkou Eucerin spolupracuje již 2 roky. Dříve pracovala jako moderátorka na Fajn Rádiu, slýchat jste ji ale mohli i několik let na Evropě 2. Svoji televizní kariéru odstartovala projekty, které se vysílaly na Prima Cool, a také více jak čtyři roky pak moderovala relace o počasí na TV Nova. Sledovat ji můžete na Instagramu na profilu @katkapodrazka.

Zjistit více

Další doporučené produkty

Související články

Najít nejbližší lékárnu s výrobky Eucerin